Cursus afgerond en toets behaald, je wilt méér

Je bent enthousiast. Je wilt erkend en herkend worden als CSR-coach®. Deskundig support krijgen bij de stresscoaching. Op de CSR-website staan. Onze tools en materialen gebruiken. Samen de bewezen effectieve coaching in de markt zetten. Collega’s leren kennen en met hen samenwerken.

Kortom: Je wilt deel uitmaken van het CSR-netwerk. 
Dat kan. Als CSR-partner. 

Als CSR-partner sta je er niet alleen voor

We stellen onze website, producten, tools, kennis en naam beschikbaar. Zodat jij je naar cliënten en opdracht-gevers kunt profileren als CSR-coach® en als partner van CSR, met het kwaliteits-label Erkende CSR-coaching®.

Als CSR-partner heb je een persoonlijke pagina op deze website. Daar presenteer je jezelf en kunnen cliënten doorklikken naar jouw website of je direct benaderen voor een eerste kennismakingsgesprek.

Je gebruikt onze producten bij de stresscoaching. Er staat een toolkit van praktische en technische hulpmiddelen tot je beschikking, waaronder onze goedbeveiligde procesregistratie met onbeperkt online cliëntdossiers, E-coachingsmodule en vragenlijsten. Je leert hiermee werken tijdens de 2-daagse praktijktraining.

Met promotiemateriaal maak je cliënten en opdrachtgevers duidelijk dat je werkt met de succesvolle psycho-fysiologische aanpak van CSR.

Samen zijn we sterk, CSR-partner

Ons ideaal is dat mensen met stressklachten begeleid worden vanuit een psycho-fysiologische benadering. Omdat ze daarmee beter herstellen: zowel geestelijk als lichamelijk. Dat biedt de CSR®-Methode.

Deel jij dit ideaal en wil je meewerken aan de verspreiding ervan? Dan delen wij graag onze kennis, kunde en naam met jou.